ALGEMEEN
EShop-nummer
Wachtwoord
Welcome to CAIROX BELGIUM

CAIROX BELGIUM

CAIROX BELGIUM is een toonaangevend leverancier van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC).

Wij bieden totaaloplossingen voor HVAC-projecten aan professionele installateurs en studieburelen. Ons assortiment bevat een volledig gamma roosters, ventilatoren, airconditioning en warmtepompen.

Onze missie

We delen en gebruiken onze expertise in het verbeteren van het binnenklimaat en in energie-efficiëntie om voor iedereen een gezonde en veilige binnenomgeving te creëren. Dankzij onze sterke klantgerichtheid, expertise, toegankelijkheid en betrouwbaarheid zijn wij voor u dé oplossingsgerichte partner.

Onze visie

We willen mensen in België & G.H. Luxemburg helpen om een gezonde, veilige en energie-efficiënte leef- en werkomgeving te creëren.

Toegevoegde waarden

CAIROX BELGIUM is een toonaangevend leverancier van producten en systemen voor luchtbehandeling. Via de volgende voorstellen bieden we totaaloplossingen aan voor professionele installateurs en engineeringbedrijven:

SERVICES

Met onze ontwerp- en engineeringservices, onze on-site leveringen en onze e-commerceservices staan we onze klanten dagelijks bij op professionele wijze. Van HVAC-calculaties tot assistentie bij realisaties, CAIROX BELGIUM staat u bij in alle stappen van uw project. Tal van services zijn op aanvraag beschikbaar. Neem contact op met uw lokale CAIROX BELGIUM filiaal of de vertegenwoordiger in uw regio voor meer informatie.

PROJECTEN

CAIROX BELGIUM deelt zijn expertise en inzichten met consultants, architecten, aannemers en installateurs, van bij de ontwerpfase tot de installatie en ingebruikname van luchtbehandelingsoplossingen voor binnenshuis via onze 2 centrale engineeringafdelingen en onze lokale afdelingen. Van het eerste design tot het uitrekenen van complete ventilatie- air­conditioning­systemen: CAIROX BELGIUM staat u bij in al uw projecten. We stellen onze interne knowhow en ondersteuning ter beschikking van onze klanten. Voor tal van projecten, zowel niet-residentieel als residentieel werden al producten, systemen en oplossingen van CAIROX BELGIUM ingezet.


DISTRIBUTIE

Met behulp van een ruim assortiment kwalitatieve air­conditioning­systemen, een uitgekiende lokale aanwezigheid en een uitstekende logistiek bieden we onze klanten een snelle toegankelijkheid, flexibiliteit en technische ondersteuning. Onze klanten kunnen bij ons rekenen op ‘single sourcing’, een ultramodern e-commerceplatform, een eenvoudige bestelprocedure, een snelle en betrouwbare levering en een deskundig, vriendelijk salesteam.

Geschiedenis

HELPCopyrightVerkoopsvoorwaardenEthisch beleidCookiebeleidfujitsu-airco.be

Informatie aanvragen. Even geduld a.u.b...