ALGEMEEN
EShop-nummer
Wachtwoord
Welcome to CAIROX BELGIUM

CAIROX BELGIUM opnieuw Genomineerd Trends Gazellen Vlaams-Brabant editie 2022

Trends Gazellen worden voor elke provincie uitgekozen op basis van absolute en relatieve groei in

toegevoegde waarde, personeel en cashflow over de voorbije vijf jaar.
Wij zijn trots om wederom genomineerd te zijn. Deze nominatie is een erkenning van de inzet van al onze mensen, en het vertrouwen van onze klanten.

The Airvance Group: one family's success story

2021-10-12

Founded in February 2020 following an acquisition between the France Air Group and the HVAC branch of the SIG Group, the Airvance Group is an expert in indoor air handling and air quality in buildings. Its CEO, Laurent Dolbeau, represents the 4th generation of this entirely family-run group.

Overlijden Roberto Di Rauso

2021-06-24

Vol ongeloof en verdriet hebben wij kennis genomen van het onverwachte overlijden van Roberto Di Rauso op 46-jarige leeftijd.


Roberto was niet alleen een gewaardeerd collega en technisch directeur bij CAIROX BELGIUM gedurende meer dan 10 jaar, hij was ook een vriend en mentor voor veel van onze collega’s. Gekend en gewaardeerd in de HVAC-sector.
Hij was onze referentie.


Zijn vriendschap, warmte en toewijding zullen wij voor altijd missen.


Onze gedachten gaan uit naar zijn partner, zoon en naaste familieleden.


Wij danken u voor uw begrip en steun in de moeilijke verwerking die de familie, vrienden en collega’s ondervinden bij dit grote verlies.


Roberto, we gaan je missen!

Algemene prijsstijging vanaf 1 april 2021

2021-03-01
Het zal ook u niet ontgaan zijn dat prijzen van grondstoffen en transport in de afgelopen periode aanzienlijk zijn gestegen. Hierdoor wordt ook CAIROX BELGIUM geconfronteerd met verhoogde productiekosten van de materialen.

Gezien deze recente wijzigingen zien wij ons genoodzaakt om een algemene prijsstijging van 3% toe te passen op alle producten die u terug vindt in onze Algemene Prijslijst/Tarif 2020/2021.
Deze algemene prijsstijging zal ingaan op 1 april 2021.

Opening afhaalfiliaal Schoten

2021-02-25
In de schaduw van de gekende Bosto-rijst torens, gelegen naast het kanaal te Schoten,
opende CAIROX BELGIUM op donderdag 25 februari 2021 met trots een 12de afhaalfiliaal.

In het industriepark 'De Metropool', Metropoolstraat 11, Unit 20, 2900 Schoten,
ontvangt Simon Breynaert (voorheen Branch Manager Aartselaar en Grobbendonk) u met open armen, en staat hij u bij met raad en daad.

In dit 1300 m2 groot filiaal, met meer dan 2000 kwaliteitsartikelen in voorraad,
kan u terecht voor onze Cairox roosters, Sufix kanalen en montagetoebehoren, ventilatoren en airconditioning!

"De keuze voor Schoten is zeer strategisch." zegt Managing Director Jan Dhaenens.
"Het filiaal is vlot bereikbaar voor klanten uit het noorden van Antwerpen. Samen met de filialen in Aartselaar en Grobbendonk, zal CAIROX BELGIUM steeds vlot bereikbaar zijn voor iedereen uit de omgeving van Antwerpen."

Openingsuren van maandag tot vrijdag van 07u30 tot 12u30 en van 13u00 tot 17u00.

Het belang van een goed ventilatiesysteem met CO2-sturing neemt nog meer dan ooit toe nu het land opnieuw in lockdown is gegaan

Gisteren ging ons land voor de tweede keer in lockdown nadat de corona cijfers de hoogte bleven ingaan. Tijdens de eerste lockdown was er onduidelijkheid over het al dan niet inzetten van ventilatie units. De voorbije maanden werd echter duidelijk dat voldoende ventileren juist wel helpt tegen het corona-virus.


CAIROX BELGIUM genomineerd als Trends Gazelle 2020

Ook dit jaar weer werd CAIROX BELGIUM genomineerd als Trends Gazelle.

Maatregelen herneming activiteiten Cairox

update COVID-19

Geachte Klant,

CAIROX BELGIUM blijft net zoals jullie het laatste nieuws betreffende het COVID-19 virus op de voet volgen en is enorm begaan met het welzijn van zijn werknemers, klanten en de algemene gezondheidstoestand van de bevolking.

Naamsverandering CAIROX BELGIUM

2020-03-23
De firmanaam SIG Air Handling verdwijnt en wordt vanaf heden vervangen door CAIROX BELGIUM nv/sa

Maatregeling ten gevolge van Corona Virus Covid-19

2020-03-13

Maatregeling ten gevolge van Corona Virus Covid-19


France Air Group rondt de overname van SIG Air Handling af

2020-02-11

France Air groep, een ontwerper en distributeur van ventilatieproducten en -oplossingen voor binnenluchtkwaliteit en comfort, kondigt aan dat het de acquisitie van SIG Air Handling, een divisie van SIG plc, heeft voltooid.

Milieuvriendelijk verwarmen en ook nog zuinig koelen? Welkom in de wondere wereld van de warmtepomp!

Warme zomers met hittegolven zullen naar alle waarschijnlijkheid een normaal fenomeen worden. Voor onze steeds beter geïsoleerde woningen heeft dat een belangrijk gevolg, want ze blijven de warmte binnen houden, zoals koffie of thee in een thermosfles warm kan blijven. Dat is nu al de realiteit bij nieuwbouw, en dat zal het worden bij bestaande woningen die ingrijpend worden nageïsoleerd. De ramen open- of de ventilatie aanzetten zal niet volstaan om de hitte buiten te krijgen, want die zit opgeslagen in de muren en vloeren. Wat wel soelaas kan bieden, is een systeem om een huis structureel te koelen. Een warmtepomp is daarvoor verrassend genoeg misschien wel de verstandigste keuze, stelt het consortium InfoWarmtePomp.be, een initiatief van de belangrijkste Belgische producenten en verdelers van warmtepompen.

Op 7 oktober 2019 werd het langverwachte akkoord afgerond betreffende de overname van de SIG Air Handling divisie door France Air.

2019-10-07

Op 7 oktober 2019 werd het langverwachte akkoord afgerond betreffende de overname van de SIG Air Handling divisie door France Air.


France Air is reeds 60 jaar actief in de sector van ventilatie. Ze ontwerpen en verdelen ventilatieproducten en -oplossingen voor een betere kwaliteit van de binnenlucht. Hun geografische aanwezigheid, in de wereld van de HVAC, is zeer complementair met die van SIG Air Handling, met uitzondering van overlap in Frankrijk en Roemenië.


SIG Air Handling is een Europese marktleider in de verdeling van ventilatieproducten en totaaloplossingen voor tertiaire gebouwen en de markt van de huisvesting met een brede Europese dekking en erkende vestigingen in Frankrijk, België, Nederland, Centraal Europa (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), Oost-Europa (Bulgarije, Hongarije, Roemenië) en het Verenigd Koninkrijk. SIG Air Handling verdeelt voornamelijk de commerciële merken Cairox in Europa, Ouest lsol & Ventil, Saftair en Sebemex in Frankrijk, BHL in Duitsland, Barcol-Air in Nederland, Profant in Oostenrijk, SK Sales in het Verenigd Koninkrijk en Multijoint in Zwitserland.


De daadwerkelijke voltooiing van de transactie blijft onderworpen aan de goedkeuring van de mededingingsautoriteiten van Europa. De overname zal worden afgerond in de loop van het eerste kwartaal van 2020.

HELPCopyrightVerkoopsvoorwaardenEthisch beleidCookiebeleidfujitsu-airco.be

Informatie aanvragen. Even geduld a.u.b...