PRODUCTEN
EShop-nummer
Wachtwoord
Welcome to CAIROX BELGIUM
Nederlands

PMSWT300HB • Voorgemonteerde zonneboilers

Zonneboiler met voorgemonteerd pompstation, expansievaten en regeling.

Product

  • De PMSWT 300 HB zonneboiler combineert de functies van typische waterboilers, pompstations en expansievaten. Een dergelijke oplossing vergemakkelijkt het installatieproces van zonnesystemen aanzienlijk en neemt minder plaats in beslag.
  • De PMSWT 300 HB is uitgerust met twee spiraalvormige warmtewisselaars voor het verwarmen van leidingwater, één voor de warmteoverdracht van de zonnecollectoren en een andere voor een conventionele warmtebron. Er kan ook een bijkomende elektrische verwarmingsweerstand worden geïnstalleerd in het bovenste gedeelte van de boiler.
  • De wanden zijn gemaakt uit staal waarvan de binnenkant is bekleed met email. Dit beschermt de watertank tegen corrosie en zorgt voor een goede waterkwaliteit. Er is tevens een magnesiumanode voorzien als standaardelement in de watertank als bijkomende bescherming tegen corrosie. Aan de buitenkant zijn de wanden bekleed met 50 mm polyurethaanschuim met een bekleding in synthetisch leder.
  • Het pompstation is uitgerust met een elektronische regelaar voor regeling van de pomp van het zonnesysteem (de snelheid wordt aangepast in functie van het temperatuurverschil) en van andere externe apparatuur (circulatiepomp, driewegventiel en conventionele warmtebronnen). Het pompstation kan de werkingsmodus en werkingsduur regelen van de externe apparatuur, met een efficiëntere verwarming van het leidingwater als resultaat.
  • De boiler is tevens uitgerust met een reeks expansievaten en een veiligheidsventiel als compensatie voor de wijzigingen van het watervolume en warmteoverdracht die worden veroorzaakt door temperatuurverschillen tijdens de werking.
  • De PM-SWT300HB is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal om een jarenlange onderhoudsvrije werking te garanderen en beantwoordt aan hoge criteria inzake esthetiek en functionaliteit.

Merk

  • Hewalex

Technische gegevens

Diameter/breedtemm600/848
Hoogtemm1834
Hoogte wanneer gekanteldmm1892
Gewichtkg145
Oppervlakte van de bovenste spoelm20,80
Oppervlakte van de onderste spoelm21,55
Maximum werkdrukbar6
Garantiejaar5

Notes

Garantie enkel van toepassing op de boiler - zonder toebehoren

HELPCopyrightVerkoopsvoorwaardenEthisch beleid

Informatie aanvragen. Even geduld a.u.b...